0

Dat ik nogal vaak van haarkleur verander is geen geheim. Ik ben net zo veranderlijk met mijn haarkleur als met mijn garderobe. De ene dag kies ik liever voor wit blonde lokken, om de dag erna een voorkeur te hebben voor intense zwart. Heel vervelend want het is gemakkelijker om per dag van outfit te wisselen dan van haarkleur...

"Ik ben net zo veranderlijk met mijn haarkleur als met mijn garderobe"

Afgelopen maart werd mijn natuurlijke haarkleur (bruin) omgetoverd naar wit blonde lokken. Super spannend vond ik dat, zeker omdat blonderen (ontkleuren) niet echt heel fijn is voor de kwaliteit van je haar. Het is daarom heel belangrijk om dit soort dingen over te laten aan een specialist. En die heb ik gevonden in colorist Floor Mulder, zij werkt oa. met Olaplex een product dat de kwaliteit van je haar tijdens het kleuren en ontkleuren beschermt.

Hoewel ik mijn blonde lokken echt heel tof vond wilde ik dit keer graag een 'winterproof' haarkleur. Samen met Floor hebben we gekozen voor een licht bruine kleur met een freehand balayage. De highlights heeft ze heel 'cool' gehouden tegen het asblonde aan. O en mocht je het willen weten, ik heb 4 gezellige uurtjes doorgebracht in de stoel tijdens dit proces (ahum..)

Mijn motto: "Have fun with your haircolor, it's a great accessory"

Hot news; Wil jij ook een toffe haarkleur, van balayage tot rose-gold? Floor Mulder start de eerst colorsalon 'COLORISTA' van Amsterdam waar de zij en haar team van Colorista's zich compleet focussen op (complexe) haarkleuren. Open vanaf eind januari 2016, in de van Woustraat 121, de Pijp Amsterdam! Misschien zie ik je daar...

Inspiratie nodig of wil je weten wat de laatste haarkleur trends zijn, mijn team en ik houden je via The Chair altijd op de hoogte!

Iris Poldervaart
BEFORE

Iris Poldervaart brunette
AFTER

Tekst: Iris Poldervaart

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties