0

Deze donderdag gaan we het iets anders doen. Voor de gene die mij nog niet volgen op socialmedia: ik heb een nieuw boek uitgebracht! Het In Love With Health boek. Yay! Vol trots mag ik zeggen dat de tweede druk in werking is gezet dus het is inmiddels een ware bestseller! Happy Lisa. Vandaag deel ik één van mijn favoriete recepten uit het boek!

"Voor de gene die mij nog niet volgen op socialmedia: ik heb een nieuw boek uitgebracht!

Waar gaat het In Love With Health boek over?
Laten we beginnen met dat het mij enorm geholpen heeft. Door de informatie die in dit boek staat ben ik nu eindelijk de gelukkige en gezonde Lisa inclusief flaws and all! Ik zou zelf nooit meer terug willen naar de manier waarom ik eerst naar mezelf keek en hoe ik mezelf behandelde. Ik hoop dat ik met mijn verhaal en dit boek jullie ook kan laten inzien dat je niks minder dan het beste waard bent en dat het tijd is om dit zelf in te zien en hier naar te handelen! 

In Love With health
In Love With health boek

Wat kun je precies verwachten in mijn nieuwe boek? 
Om te beginnen een dosis liefde waar je u tegen zegt! In dit boek staat namelijk de liefde voor jezelf en de liefde voor een gezonde lifestyle centraal. Ik weet inmiddels dat dit van onschatbare waarde is voor een gelukkig en gezond lichaam en daarom wil ik dit met jullie allemaal delen. Ik neem je in dit boek aan de hand mee in mijn verhaal. Hoe ben ik gekomen waar ik nu sta, welke weg heb ik bewandeld en wat heb ik allemaal moeten doen om de gelukkige en gezonde Lisa te zijn die ik nu ben. Ik geef je alle tips & tricks die mij hebben geholpen en ik weet zeker dat deze jou ook een hoop nieuwe inzichten gaan geven. Self love here I come!

"It’s all about the health girls and health comes in all different shapes & sizes"

Naast mijn verhaal maak ik je ook bekend met mijn Slimming Body methode omdat ik vind dat het leven van een liefdevolle jij hand in hand gaat met een gezonde lifestyle. Je lichaam geven wat het nodig heeft kun je alleen maar doen en volhouden als je er ook van houd. Je verzorgt toch ook degene waar jij van houd?

Dit is een notendop wat je van het In Love With Health boek kan verwachten. Geïnteresseerd? Klik dan hier: voor mijn boek In Love With Health. Voor nu kun je genieten van mijn favoriet: Romige avocado spinazie pasta!

Ingrediënten (1 portie) *

 • 1 courgette
 • 150 gram verse bladspinazie
 • ½ avocado
 • 1 teentje knoflook
 • 1 eetlepel limoensap
 • 1 eetlepel hüttenkäse
 • 1 eetlepel verse basilicum
 • 1 theelepel pesto
 • Peper en zout
 • Extra: keukenmachine of handmixer

Zo maak je het:
Snijd de courgette met een spiralizer of mandoline in slierten. Doe de avocado, spinazie, limoensap, teentje knoflook, hüttenkäse, pesto en verse basilicum in keukenmachine en mix tot een gladde romige saus. Meng de courgette met de saus en maak af met wat verse peper.

Romige pasta
Gezonde romige pasta

Tekst: Lisa van Cuijk

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties