0

Vanessa Hudgens badpak wildfoxHet badpak is terug in het modebeeld op het strand en aan de zwembadrand. Goed nieuws voor iedereen die zich in een bikini toch niet zo prettig voelt. Maar een badpak is niet alleen om je onzekerheden te verbergen. Je kan er ook prime een een bold fashion statement mee maken!

Dat is precies wat Vanessa Hudgens deed tijden een weekend in de Hamptons. Met haar zusje en een aantal vrienden vertoefde Vanessa op dé get away spot van de rich and famous New Yorkers. Van het giga zwembad, mega villa en heerlijke hot tub deelde de High School Musical ster een aantal gezellige snapshots op haar Instagram, maar waar ons oog écht op viel was haar super toffe badpak! Vanessa droeg een Baywatch rood nummertje met grote witte sterren erop en we love it!

Wij zijn meteen opzoek gegaan naar het badpak en kwamen erachter dat het pakje gewoon te koop is via Asos.com, yay! Binnenkort kan jij dus ook heerlijk zonnen met een rosé in je handen in hetzelfde badpak als Vanessa Hudgens. Bekijk Vanessa in het badpak hieronder en druk op de productfoto’s om te bestellen!

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: www.instagram.com/vanessahudgens)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties