0

Ciara 150We kunnen er niet meer om heen: hoe tegenstrijdig het ook lijkt, maar suède is dé stof die je dit voorjaar aan moet. En dan het liefst in camel kleur. Lieten we jullie eerder al Danie’s favoriete suède items zien en gaven we het suède mini rokje ook nog als shop tip, nu geven we een lesje over hoe je de trend nou eigenlijk draagt.

Ciara heeft de trend ook ontdekt en ziet er hartstikke fashionable uit in haar camelkleurige suède outfit. Ze combineert een wijde korte culotte met een lange suède jas in dezelfde kleur. Ze combineert deze mooie items met een zwarte crop top (van Versace) en kniehoge suède gladiatorhakken. Wow! Dat zijn alle voorjaarstrends in één outfit: suède, camel, culottes, crop tops én gladiator stijl schoenen.

Ciara heeft duidelijk niet de goedkoopste versie van deze outfit aan. De broek en jas zijn beide van het merk Theory en de kniehoge hakken van Guiseppe Zanotti. Het is een investering, maar dan heb je ook zeker wat. Ben je helemaal verliefd geworden Ciara’s outfit? Klik dan op de items hieronder om te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: www.instagram.com/ciara)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties