0

PLS diptic 150Zwart, wit en grijs zijn de lievelings ‘kleuren’ van menig fashionista. Nu is dat in de winter natuurlijk allemaal prima. In de zomer echter zijn twee van de drie een beetje onhandig: zwart wordt héét (niet cool) en met grijs vraag je om zweetplekken (helemaal niet cool).

Dan heb je ook nog van die mensen die je zwarte outfit niet ‘vrolijk‘ genoeg vinden. “Uuhm, dat was ook niet per sé waar ik voor ging”. Blogger Shea Marie van Peace Love Shea laat ons zien dat die ‘haters’ ongelijk hebben. Zij vond voor alle problemen een oplossing met haar zwart-grijze, vrolijke zomeroutfit zónder al te groot zweetplek risico.

Shea draagt een zwarte leren joggingsbroek als eyecatcher, die ze street cool matcht met een  zwart leren zonneklep. Nice! Het grijze t-shirt zorgt voor een laidback gevoel. Gelukkig heeft het shirt geen mouwen, zo kunnen er geen donkergrijze vlekken rondom onze oksel vormen.

Accessoires doen de rest van het werk: een chocker die rechtstreeks uit de 90′s lijkt gekomen en meerdere cuffs om beide polsen. Het geeft de voor de rest simpele outfit een glamoureuze touch.

Bekijk de look van Shea hieronder Wil je shoppen? Klik dan op een van de items!

(Beeld: www.peaceloveshea.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties