0

taylor swift outfit 150Taylor Swift zit al een aantal jaren in de muziekindustrie en heeft door de jaren heen een eigen kledingstijltje ontwikkeld. Ze staat bekend om haar klassieke sophisticated looks met een comfi randje. Gisteren werd de zangeres voor haar appartement in New York gespot in een heerlijke look.

Ze werd daarvoor nog gezien met Justin Timberlake en Jay-Z en de drie zouden een werkmeeting gehad hebben in haar huis. De twee heren waren het hele weekend ook al op Taylor Swift haar 25ste verjaardag en hadden misschien wel het geniale idee gekregen om samen te gaan werken voor een nieuwe hitsingle.

Na de meeting was Taylor in voor een wandeling en had zich een heerlijke najaarslook aangemeten: ze droeg een comfi rechte camelkleurige jas met daaronder een zwarte turtleneck. Ze had zich ook nog gehuld in een olijfkleurige jeans en droeg klassieke bruine laarsjes aan haar voetjes. Taylor zou Taylor niet zijn als ze geen tas bij zich had, dus werd ze natuurlijk ook nog gespot met een classy black bag.

Bekijk de look hieronder. Zin om te shoppen? Klik dan op één van de shop tips om te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties