0

BEYONCEOp de enige twee vrije dagen van de week doe je natuurlijk extra je best als het om jouw outfit gaat. Vooral op de zaterdag moet je door een ringetje te halen zijn, maar ook zondag wanneer je misschien niet op jouw best voelt.

Na veel te weinig uurtjes slaap door een fantastische stapavond heb je niet altijd zin om veel moeite te doen. Neem een voorbeeld aan Beyoncé die de hele wereld overvliegt en soms helemaal niet slaapt maar het toch iedere keer voor elkaar krijgt om er stunning uit te zien. We zijn gek op de looks van Queen Bee en we spotte eentje die perfect is voor op onze brakke zondag.

Bey stelde een super stoere look samen die ook nog een onwijs vrouwelijk was. De denim blouse is altijd een goed idee en als je deze combineert met een leren rok krijg je gelijk de glamour die je wil uitstralen. Door het sequin bomber jack wordt de outfit fierce, zoals de zangeres zelf. De walletjes mogen andere mensen natuurlijk niet opvallen en die ziet niemand met een paar ronde sunnies op jouw hoofd. Iedere vrouw loopt een stuk zelfverzekerder op hakken en enkellaarsjes met veters maken de outfit helemaal af.

Bekijk de outfit van Beyoncé op de foto’s hieronder. Wil jij deze look morgen dragen? Klik dan op onderstaande items.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.zalando.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties