0

Lady Gaga seen matching pearls with her French Bulldog AsiaLady Gaga verblijft al een tijdje in een hotel in the city that never sleeps en de paparazzi bivakkeren voor de deur, omdat ze natuurlijk de eerste willen zijn om haar met fotocamera’s vast te leggen. Franse Bulldog Asia is de vaste compagnon van de zangeres en wordt ook elke keer gekiekt.

Lady Gaga werd maandag gespot in een outfit die we niet echt gewend zijn van de zangers. Ze verruilde haar platina blonde neppe lokken dit keer in voor een zwarte pruik. Het is dan ook maar net hoe de zangeres zich voelt en dit keer ging ze voor een chique diva look. Ze had zich van top tot teen in het zwart gehuld en droeg een opvallende lange bontjas die tot haar enkeltjes reikte.

Bij deze jas combineerde ze een gelakte zwarte krokodillen tas en had ze de nodige sieraden uit de kast gehaald om haar outfit af te maken. Hond Asia werd natuurlijk ook perfect gestyled door Mother Monster en was voorzien van een ketting met pareltjes en roze strik. De twee zijn met deze looks het perfecte fashion duo.

Bekijk de outfit hieronder. Zin om te winkelen? Klik dan op één van de shop tips.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties