0

LP 640Jaaaa, deze week komt eindelijk het lentezonnetje weer door! Snel halen we weer als onze voorjaarsitems uit de kast. Heb je alleen geen inspiratie meer om je items te combineren? Kijk dan mee naar deze look van blogster Lovely Pepa.

Alexandra is de echte naam van de Spaanse fashionista en ze weet door haar roots precies hoe jij je moet kleden voor het zonnetje. Deze look is perfect voor warme lentedagen en je kan hem makkelijk aanvullen met een jas of dikke sjaal. Alexandra draagt een witte trui, met daarover hét it-item van het seizoen: een lang colbert zonder mouwen. Ze combineert het klassieke item met een gestreepte, ruimvallende broek. Zo geeft ze een boyish twist aan de outfit met veel meisjesachtige pastelkleuren.

Ook haar tas en schoenen houdt de Spaanse neutraal. Ze kiest voor een taupe tas met gouden studs en beige slingback hakken. Om de outfit wat pit te geven, kiest ze voor een vrolijk gekleurde armparty, gematcht met een klassiek gouden schakelhorloge. De look is zo perfect om in te lunchen met je bestie of voor een casual day date.

Klik op de items om te shoppen!

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: www.lovely-pepa.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties