0

Nicky Hilton safari chicNicky Hilton geniet op dit moment van een romantische huwelijksreis, nadat zij zo een twee weken geleden het ja-woord gaf aan haar lief, James Rothschild. De twee zijn afgereisd naar Afrika voor een spannende, doch ontspannende safari vakantie.

Dit weten we natuurlijk weer dankzij Instagram, waar Nicky een mix van wilde dieren en fabulous kleding postte. Panters spotten met een luipaardzonnebril op je hoofd? Fab! Jeep rijden in een army jack? Perfect! Ja, als jij nog een beetje avontuurlijke vakantie in het verschiet hebt, dan kan je wel wat leren van Nicky’s outdoor looks.

Gelukkig is er ook tijd om te ontspannen voor de newlyweds. Nicky en James genieten van hun uitzicht in een bamboebarretje aan het strand en de hotelerfgename ziet er heerlijk relaxed uit in haar hangmat tussen twee palmbomen.

Ben jij ook zo onder de indruk van Nicky’s safari chic vakantiegarderobe? Wij zochten een paar héle leuke look-a-likes voor jullie uit, snel shoppen dus! Klik op de productfoto’s om te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: www.instagram.com/nickyhilton)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties