0

GET THE LOOKKim Kardashian laat graag zien wat ze in huis heeft en wij begrijpen haar helemaal. De mommy van North werkt zich dag in dag uit in het zweet en was na haar bevalling in no time weer helemaal in shape. Hoewel boze tongen beweren dat de Kardashian ster hier en daar wat hulp heeft gehad van de plastische chirurg heeft ze haar curvylicious body voornamelijk te danken aan een streng work-out regiem.

(Advertorial)

Was één van jouw goede voornemens dit jaar om minder de sportschool te sponsoren maar ook daadwerkelijk gebruik te maken van dat abonnement? Dan zal een nieuwe sport outfit je daar een handje bij helpen. Zie je er goed uit in de sportschool dan zal de drempel ook minder hoog liggen. Hul je daarom net als Kim Kardashian in een strakke legging en top van Hunkemöller. De legging met driekwart model heeft een brede elastische taille en is daardoor meteen een beetje corrigerend.

Liever buiten rennen? Met deze legging jog je in stijl een rondje door de buurt of in het park. De stof van de top is stretchy en heeft een comfortabele fitting. Maak je dus niet druk tijdens het sporten over oncomfortabele outfitjes terwijl je jezelf in het zweet staat te werken.

Go get that killer body en ga voor die all black Kim Kardashian look! Klik op één van de onderstaande foto’s om te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.hunkemoller.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties