0

Model Miranda Kerr is seen upon arrival at Narita International Airport in ChibaVoormalig Victoria’s Secret model Miranda Kerr heeft het er allemaal maar druk mee; ze vliegt van hot naar her én maakt daarnaast quality time vrij voor haar zoontje. Nu is het model aan de andere kant van de wereld vanwege een meeting.

Miranda kwam gisteren aan in Tokyo én na een zeventien uur durende vlucht zag ze er nog steeds bloedmooi uit. Ze straalde van oor tot oor en had haar haren mooi naar achteren gestreken. Miranda Kerr had zich gehuld in een witte jurk met abstracte print, droeg daaroverheen een lange coat én had overknee laarzen van Christian Louboutin aangetrokken.

Haar outfit maakte ze af met een opvallende hotpink tas van het Japanse merk Samantha Thavasa, waar zij het gezicht van is. Tijdens de korte wandeling naar de taxi, zette ze een oversized zonnebril op haar neusje en krabbelde ze wat handtekeningen voor haar fans. Als Miranda Kerr het vliegtuig pakt, dan doet ze dat natuurlijk alléén op de classy model way.

Bekijk hieronder de look van Miranda Kerr. Zin om te shoppen? Klik dan op één van de items.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties