0

BP_25060192De zomer vaarwel zeggen is altijd een moeilijk momentje in het jaar, maar dat is dit weekend geen excuus om bij de pakken neer te gaan zitten. Cara Delevingne en modellenzus Poppy weten wel raad met de wisseling van seizoenen en zijn niet vies van een feestje, wat voor een jaloersmakende party outfit zorgt.

Kam de haren van jezelf en van die je bestie of zuslief in matching paardenstaarten op het hoofd en maak je klaar voor een feestje. Poppy en Cara Delevingne bewijzen met hun mesh tops maar weer eens waarom zij de modellen van het moment zijn. Tijdens een avondje dineren in een Londense hot spot droegen de stijlvolle zusjes op elkaar afgestemde looks.

Cara draagt een opvallende beha onder haar mesh top en Poppy weet haar doorschijnende topje stijlvol te combineren met een strakke seventies tuinbroek. Geheel in de stijl van de sister Delevingne hebben wij een aantal mesh tops uitgezocht. Bekijk ze allemaal hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande links.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties