0

GET THE LOOKHet festivalseizoen begint een beetje op z’n einde te lopen, maar gelukkig kunnen we voorlopig nog even nagenieten van alle feestjes én helemaal leuk, je festivallook hoeft toch nog niet achterin de kast te verdwijnen. Deze draag je stijlvol het najaar in.

(Advertorial)

Heb je wel eens gehoord van Lola Nomada? Dit modelabel neemt je mee op een reis van ‘wanderlusting fashion’ door verschillende culturen, etnische prints en authenticiteit. Voor je het weet verdwaal je tussen alle schatten en bijzondere fashion finds die de shop rijk is.

Zo vonden wij bij Lola Nomada bijvoorbeeld deze Carnaby clutch. Door celebs, fashionista’s en bloggers als Julie Sarinana van het blog Sincerely Jules gedragen naar festivals zoals Coachella. Maar, combineer je de gekleurde clutch zoals blogger Jules bij een skinny jeans en gestreept shirt en je bent helemaal herfst-proof. Etentje, verjaardag of feestje op het programma? Combineer de handgemaakte Indiaase clutch bij een Little Black Dress en de voetjes kunnen van de vloer.

Alle Carnaby clutches zijn handgemaakt in India door mensen van de Banjara stammen van gerecyclede stoffen. De tassen zijn daardoor stuk voor stuk uniek en vertellen een verhaal over de cultuur, de tradities en gebruiken van de stam.

Bekijk de clutch hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.lolanomada.com

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties