0

SHOP TIPAls er iets is waar je in Nederland niet op kunt rekenen dan is het wel het weer. Zit je het ene moment heerlijk in het zonnetje, het volgende moment schuil je onder een afdakje vanwege een enorme plensbui. Verraderlijk natuurlijk, maar ook wel weer leuk. Zo heb je namelijk altijd een excuus om te winkelen en bestaat je garderobe uit kleding voor elk weer wat mogelijk is.

Olcay Gulsen weet daar natuurlijk alles van en probeert in haar collecties creatieve oplossingen te vinden voor het Nederlandse zomerweer. SuperTrash combineert deze zoete lichtgele co-ord, bestaande uit een singlet en een fladderend kort rokje met elastieke band in de taille, met een sportief baseball jacket. Dit lichtgrijze ensemble matched perfect bij het zachtgeel een geeft een leuke twist aan een suikerzoet en girly outfitje. Draag de top net als in het lookbook in de rok en rol de mouwen van het jasje een beetje op.

Natuurlijk kun je de outfit helemaal sporty maken door er een paar witte sneakers bij te dragen en eventueel een petje, maar je kunt ook de girly kant benadrukken en je outfit combineren met een paar strappy sandals.

Bekijk de look hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.supertrash.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties