0

kim 150Kim Kardashian kiest er de ene dag voor om de straat op te gaan met een gigantisch laag decolleté waar haar boezem haast uitvalt. Terwijl ze zich de andere dag, tot de nek toe volledig bedekt. Hoewel er niks mis is met een decolleté op zijn tijd, zijn wij best fan van Kim’s colletjes.

De turtle neck of de roll neck is een trend waar de reality zich ook graag in hult op alle mogelijke varianten. Draagt ze de ene keer een strakke zwarte jurk met een hoge col, met haar gigantische walk-in-closet heeft ze nog veel meer keuzes. Namelijk de wollen oversized trui tot de kin met bijpassende jas. Dit kledingstuk in allerlei varianten droeg ze vooral veel toen ze op bezoek was in Parijs, tijdens het frisser wordende herfstweer.

Hier in Nederland komt dit item ook goed van pas, met de milde herfst en winter die ons te wachten staan. Een sjaal wordt overbodig als je kiest voor de turtle of de roll en zorgt ervoor dat jouw nek alsnog heerlijk warm blijft. Combineer de strakke tops met een losse onderkant en juist de fijn gebreide wijde truien met kollen met een strakke onderkant. Eén ding is zeker het absolute herfstitem van Kim is een coltrui.

Bekijk Kim Kardashian met een col hieronder. Wil je een soortgelijke look? Klik dan op onderstaande items om ze direct te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties