0

jennifer lopez look 150Jennifer Lopez komt altijd met de meest stijlvolle outfitjes op de proppen en paparazzi staan in de rij om haar op de foto te zetten. De 45-jarige zangeres is uitgegroeid tot een mega stijlicoon en heeft tijdens haar succesvolle carrière een duidelijke style revolution meegemaakt.

De Puerto Ricaanse is druk bezig met het promoten van de nieuwe film Boy Next Door waar ze een hoofdrolletje in heeft en gaat allerlei televisieprogramma’s af. Woensdag was Jennifer ook op stap en had natuurlijk weer haar beste modebeentje voor gezet. De powervrouw had zich gehuld in een stijlvolle look en droeg een navy top van ontwerper Christian Siriano en aan haar voeten Christian Louboutin.

Daaronder droeg ze een zeer opvallende groene midi rok, waar we meteen heel hebberig van werden. Jennifer laat met deze outfit absoluut zien dat ze er op haar 45ste fantastisch uitziet. Haar make-up was ook weer door de beste visagiste in the game gecreëerd en Jennifers haren waren strak opgestoken in een signature knot.

Wij lieten ons inspireren door de look van Jennifer en stelden een outfit samen met dezelfde vibe. Bekijk haar outfit hieronder. Zin om te shoppen? Klik dan op één van de shop tips.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties