0

Get the lookVorig jaar betrad Beyoncé de rode loper van het MET Gala beeldschoon in Givenchy. Queen Bey droeg bij haar jurk een zogenaamde ‘birdcage veil’ wat voor een dramatische twist zorgde en haar look een Old Hollywood vibe gaf. Als echte trendsetter was het wachten totdat ook andere sterren zich aan de sluier zouden wagen.

Hoewel het thema van het MET Gala ver weg van een oud Hollywood thema stond wisten een aantal celebs toch op creatieve wijze een sluier aan hun look toe te voegen. Zowel actrice Vanessa Hudgens en Lily Collins droegen een ‘veil’ in hun haren. De sluier van van Vanessa Hudgens was bezaaid met pareltjes en kralen en kwam niet verder dan haar wenkbrauwen. De sluier van Lily Collins was een stuk minimalistischer dan die van haar collega en werd tot over de ogen en net boven de neus gedragen.

Beide dames zagen er prachtig uit en laten zien hoe je met een sluier elke outfit net dat beetje extra elegantie kunt geven. Wij zochten een aantal sluiers in de stijl van Lily en Vanessa uit. Bekijk ze allemaal hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties