0

Atlantic Pacific weekend lookTuinbroeken zijn zo een item waar je als klein kindje door je moeder in werd gepropt, super handig natuurlijk ook zo een broek die zichzelf omhoog houdt! Samen met een boel andere 90′s klassiekers is na het korte tuinbroekje ook de lange tuinbroek weer terug in het modebeeld en Atlantic Pacific vindt dit de ideale basis voor een all play weekend outfit.

Heb jij ook een weekend voor de deur waarin er veel dingen gedaan moeten worden, dan kan je veel inspiratie uit de look van deze blogster halen. Ze heeft namelijk net als je moeder ontdekt dat de tuinbroeken super efficiënt zijn! En zij laat ons natuurlijk ook zien hoe je de praktische dungarees omtovert tot een modieus off duty, but lots to do pakje!

Atlantic Pacific combineert de tuinbroek met twee casual klassiekers: een paar zwarte All Stars en een rood gestreept t-shirt. Groot gelijk, want daar kan je natuurlijk nooit de mist mee ingaan en kom je altijd modebewust mee voor de dag. Verder laat ze het rode accent terugkomen in haar tasje en heeft ze een flinke zonnebril bij zich. De outfit gaat van super casual naar enigszins gekleed door toevoeging van een groot, goud horloge.

Bekijk de look hieronder en klik op de items om te bestellen!

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties