0

jules 150Iedere dag is het weer dé grote vraag wat we aan moeten trekken en kunnen we uren voor onze kledingkast staan. Anno 2014 kunnen we genoeg inspiratie opdoen voor onze outfits bij talloze modebloggers. Eén waar we ons graag door laten inspireren, is fashion chick Jules van Sincerely Jules.

Deze geboren fashionista zal nooit een modeflater slaan en heeft duizenden volgers wereldwijd, die zij dagelijks inspireert met haar outfits. De gave van Jules is dat zij meerdere trends weet te combineren in één look, net als wat ze bij deze outfit heeft gedaan. Bloemenprints blijven hot tijdens het najaar en de pencil skirt staat bij elk soort figuur. De gehaakte zwarte see through trui maakt het geheel casual, maar ook chic. De outfit is niet compleet zonder een goed stel hakken en die vind zij in de vorm van enkel sandaal exemplaren.

Haar accessoires houdt ze minimaal met alleen een horloge, een aantal ringen en een zwarte schouder tas. Kan jij niet wachten om deze outfit te bemachtigen in jouw eigen garderobe? Klik dan op onderstaande items om deze look bij elkaar te shoppen.

 

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties