0

diptic brandi 150Mocht je het nog niet gehoord hebben, dan is dit waarschijnlijk het leukste nutteloze weetje dat je vandaag gaat horen. Miley is niet de echte naam van de twerkende popster, maar een verbastering van haar troetelnaampje Smiley. De naam op haar geboorteakte is namelijke Destiny Hope Cyrus!

En Destiny Hope heeft behalve haar barely there outfits meer voor ons in petto op het gebied van fashion. Haar oudere zus Brandi is sinds vorige zomer namelijk aan het bloggen geslagen onder de naam Style Native.

Als je op haar blog rondneust krijg je vanzelf inspiratie voor een festival cool outfit met cropped top, band tee, gehaakte items en toffe zonnebrillen. Eén item waar wij nog niet zo zeker over waren voor dit seizoen is de flared broek met print. Brandi weet echter precies hoe je dit gewaagde item moet dragen en wij zijn om!

Omdat de broek al heel druk is, houdt Brandi de top in één kleur. Zij koos voor zwart of wit, maar dat kan natuurlijk ook een kleur zijn die terugkomt in de print van je broek. De cropped top matcht goed met de vibe die de flared broek uitstraalt, maar voor een hippie feel kan je de broek ook combineren met een kanten top.

Bekijk de look van Brandi hieronder en klik op de items om te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: http://www.stylenative.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties