0

miranda 1 150We hebben tijdens Paris Fashion Week heel veel mooie outfits voorbij zien komen zowel op de catwalk als ernaast. Natuurlijk zagen de celebs er fantastisch uit zoals altijd, maar vooral de outfits van Miranda Kerr waren absoluut één van onze favorieten.

Tijdens een lunch in Parijs met de Japanse Vogue verscheen de Australische beauty weer in een stunning outfit. Waarschijnlijk was het een zakelijke bespreking, want het model had haar charmantste broekpak uit de kast getrokken. In een prachtige smetteloze witte pantalon en blouse verscheen Miranda bij het restaurant. Over haar schouders droeg zij een suède oversized jas met fringes, iets wat ze zeker had afgekeken bij één van de shows (Chloé?).

De voormalige Victoria’s Secret Angel maakte haar outfit af met een paar zwarte sandaal hakken met gouden details op de enkelband. Daarnaast droeg zij een ronde zonnebril voor al het geflits van de paparazzi en een gouden box clutch. Om haar taille nog smaller te doen laten lijken dan dat die al is, droeg zij een zwarte brede riem met een gouden plakkaat.

Ben jij helemaal fan van Miranda Kerr’s outfit? Wij hebben soort gelijke items voor je opgezocht. Bestel ze door op de foto’s te klikken.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties