0

GET THE LOOK Olivia PalermoStaan de blaren nog op je voeten van die onmogelijk pumps waarmee jij dansent het oude jaar achter je liet? Tijd om die voetjes in het nieuwe jaar een flink de rust te geven en comfi aan 2015 te beginnen. En, wie kan je met een goede sneaker look beter inspireren dan één van onze favoriete stijliconen?

Olivia Palermo zien we niet snel op sneakers. Eigenlijk kunnen we ons de keer dat Olivia op sneakers in het openbaar verscheen nauwelijks voor de geest halen, maar zoals we van de it-girl gewend zijn weet het stijl icoon er een onvergetelijke look van te maken. Olivia zou Olivia niet zijn als ze niet met een écht bontje ten tonele zou verschijnen. Waarschijnlijk om haar blote enkels te compenseren. Hoewel we geen fan zijn van haar echte bontjes is dit een look die we maar al te graag combineren tijdens deze winterse dagen.

Olivia combineert haar strakke leren broek met een gebreid vest met bont details. Op haar sneakers na is haar complete look zwart. Kies daarom voor sneakers met een kleurtje om een opvallende twist te geven aan je outfit. Bekijk de look van Olivia hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties