0

Angelick BlicksEens in de zoveel tijd hebben we wel eens een off day. Zo een dag waarbij je na de gedachte jezelf in een skinny jeans te moeten wurmen al toe bent aan een dutje en de woorden kokerrok en panty je direct een migraine aanval bezorgen. Thank god voor de boyfriend jeans, want dat is je beste vriend als je er een dagje écht geen zin in hebt.

Met dit item hoef je niet eens meteen te verraden dat je het eigenlijk niet zo zag zitten die ochtend om je bed uit te komen. De Zweeds blogster Angelica Blick laat ons namelijk precies zien hoe we ontzettend stylish voor de dag komen in deze veredelde pyjamabroek. Zij draagt voor haar look een boyfriend jeans met scheuren erin gecombineerd met een witte crop top en een witte oversized boyfriend blazer.

Voor een extra glamoureuze touch (lees: mogelijkheid om je chagrijnige kop achter te verstoppen) zet je een grote hoed en zonnebril op. Door een vrolijke schoen geef je je outfit een vrouwelijke draai. Je kan de boyfriend combineren met een paar killer heels, maar ook een sandaaltje doet het prima!

Bekijk de look hieronder, je kan de items bestellen door op de afbeelding te klikken!

(Beeld: www.angelicablick.se)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties