0

thumb beyonce 150De celebs trekken niet voor iedere gelegenheid hun gala jurk uit de kast om er stunning uit te zien. Met een aantal simpele items weten de meeste het voor elkaar krijgen om er nog steeds onwijs fashionable uit te zien, denk maar aan Beyoncé.

Op haar day off koos de zangeres om zichzelf eens heerlijk te verwennen en ging op pad om een Slurpee te halen. Zouden wij al gauw de deur uit rennen met ons joggingpak aan en een knot op ons hoofd, Queen Bee zag eruit om door een ringetje te halen. Na deze beelden te zien, wil jij natuurlijk bij jouw volgende snackavontuur er ook op en top uitzien.

Kies daarom net als Beyoncé voor een lichtblauwe skinny jeans en combineer deze met een comfy t-shirt. De glamour voeg jij toe door een biker jack te dragen versierd met kristalletjes en voor een echt diva-gehalte zet jij een grote floppy hoed op. Bee heeft niet voor niets de bijnaam ‘koningin’, want zelfs tijdens het halen van een koude lekkernij draagt zij hoge killer heels met veters. Graai jij nog snel een pak koekjes mee, maar wil je liever niet dat iedereen weet dat jij een vreetfestijn houdt zodra je thuis bent? Stop ze dan maar snel na het afrekenen in een aaibare fur tas.

Bekijk Beyoncé’s outfit op onderstaande foto’s. Wil jij ook net zo een outfit? Klik dan op onderstaande items om ze direct te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties