0

get the look gal meets glam 640Julia Engel van ‘Gal Meets Glam’ is nog maar 23 jaar oud, maar heeft de stijl van een doorgewinterde upper east side mom (op een goede manier dan). Met haar verzorgde nagels en perfect vallende bruine lokken, valt ze dan ook nogal op in de ‘ik heb gewoon maar wat aangedaan’ stijl van veel van haar collega bloggers.

Ze wordt ook veel vergeleken met Lauren Conrad en die vergelijking is ook niet zo gek: beide zien er uit als een echte California girls en houden erg van matchy-matchy outfits. Haar glamorous stijl in lichte kleuren is perfect voor San Francisco, waar de fashion blogger woont, maar komt ook hier in Nederland perfect van pas bij een date of een cocktailparty.

Wij vinden Gal Meets Glam een goede inspiratie om net even wat meer ons best te doen deze lente, want zoals Julia laat zien, hoeft dat helemaal niet zo lastig te zijn. Julia combineert haar witte broek en gestreepte shirt met een panterjas en hakken, maar mocht je niet de hele dag op hakken kunnen lopen, gooi dan een paar flatjes in je tas: je ziet er dan alsnog hartstikke chic uit!

Wij hebben de outfit van Julia voor jou bij elkaar gezocht! Bekijk de items hier beneden en bestel ze door op de foto’s te klikken.

www.galmeetsglam.com

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties