0

BELLANu de feestdagen steeds dichterbij komen, kunnen we straks helemaal losgaan met over de top outfits. Alleen kan het soms best lastig zijn om in het dagelijks leven dit ook voor elkaar te krijgen zonder dat het een overkill wordt, maar Bella Thorne weet precies hoe dit moet.

De 17-jarige actrice mag dan nog jong zijn, een goed gevoel voor fashion heeft ze wel en dat bewees ze maar weer eens met deze outfit. In een stunning all black look schitterde Bella en dit willen wij natuurlijk ook als we een leuke afspraak hebben. Eigenlijk draait alles om de juiste accessoires.

Bella koos voor een leren jack dat zij combineerde met een casual zwart t-shirt en een leather skinny. Al deze drie items zijn goede basics om absoluut aan jouw garderobe toe te voegen. Om de outfit te laten knallen koos de actrice voor een knalrode Chanel bag, die extra goed uitkwam in combinatie met het all black. Jij zou misschien snel kiezen voor een paar zwarte schoenen, maar Miss Thorne kiest juist voor spierwitte oxfords.

Bekijk de look van Bella Thorne hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties