0

zanita 4 150Als je het als modeblogger anno 2014 goed doet, kun je jezelf zo omtoveren tot een echte celeb. Een aantal Australische bloggers is dit gelukt, waaronder Zanita Whittington van Zanita die haar eigen reality serie krijgt met collega’s uit eigen land.

Als iemand dus verstand van fashion heeft, is het deze Australische dame wel en haar looks zijn amazing! Zanita houdt van comfort meets fashion en dit zie je in bijna al haar outfits terug komen, zoals deze. Ze draagt hier een baseball jack van de Tigers, dit soort jasjes zien we nu heel veel in de street style, met daaronder een simpel t-shirt. Zelf zou je wellicht snel een jeans hieronder aan trekken, maar de fashionista kiest voor een witte rok tot over de knie.

Zanita is niet van de vele accessoires en houdt het beperkt tot een simpel dun kettinkje en een goud horloge. Als schoeisel heeft ze gekozen voor een paar sandaal hakken met een laag hakje met een veter detail.

Vind jij deze outfit ook helemaal leuk? Wij hebben vergelijkbare items voor je opgezocht. Klik op onderstaande items om ze direct in huis te halen.

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties