0

TAYTAYSoms weet je even echt niet meer wat je moet aantrekken en vraag je je af hoe de celebs het voor elkaar krijgen iedere keer weer in een fashionable outfit te verschijnen. Gelukkig kunnen wij daar juist heel veel inspiratie uit halen, zoals uit deze look van Taylor Swift.

De zangeres moest zich ook tegen het frisse herfstweer kleden en deed dit in een stunning najaarsoutfit. Sinds dat de herfst begonnen is, zien we de celebs massaal in capes de straten trotseren en Taylor koos voor een exemplaar met ruitjes. Uiteraard mogen haar stembanden absoluut geen kou vatten en daarom droeg zij op het item nog een warme gebreide sjaal.

Dit najaar is alleen een blauwe jeans niet meer voldoende in jouw kledingkast. Sla net als TayTay een groene denim broek in en combineer deze met bruine enkellaarsjes. Alle herfstkleurtjes mogen in deze look zitten en daarom berg jij jouw spulletjes op in een vintage zwarte tas. Meer heb je niet nodig om er net zo autumn fashionable uit te zien als Taylor Swift.

Bekijk de outfit van Taylor Swift op onderstaande foto’s. Wil je een vergelijkbare look? Klik dan op onderstaande item.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties