0

olivia 150Als we inspiratie opdoen uit de stijl van wat de celebs dragen, kunnen we dit het beste doen bij it-girl Olivia Palermo. Deze dame weet precies wat de laatste modetrends zijn en wat wij wel en absoluut niet moeten dragen.

Olivia woont in hartje New York en daar is het net als bij ons volop herfst met lage temperaturen. Voor haar een nadeel, maar voor ons een voordeel want zo kunnen wij ook de najaarstrends van deze fashion goeroe afkijken. De it-girl verscheen deze week in een stunning outfit, die wij ontzettend graag in onze eigen kledingkast willen hebben.

Een dikke winterjas doet geen één figuur goed en Olivia draagt daarom veel liever een bont gilet. Deze dame staat erom bekend om de real deal te dragen, maar wij kiezen liever voor een faux fur exemplaar wat even fashionable is. Draag hieronder een heerlijk warme gebreide trui in een beige kleur en maak net als Mrs. Huebl een sjaal deel van dit item. Laat deze los voor je hangen en trek deze strak met een riem om jouw middel. En daaronder draag jij een strakke broek in de prachtige herfstkleur groen.

Met zo een flawless outfit heb je niet veel accessoires nodig, maar natuurlijk nog wel een trendy paar schoenen. De it-girl droeg een paar suède kniehoge laarzen, waar nu veel bloggers en celebs mee worden gespot. Nog een handige pastelkleurige tas en jouw get the look van Olivia Palermo is af!

Bekijk de outfit van Olivia Palermo hieronder. Wil jij deze shoppen? Klik dan op onderstaande items.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties