0

Ik ga aanstaande maandag héérlijk een weekje naar Kaapverdië! Zon, zee, strand: ik kan echt niet wachten! Voor mij begint de vakantie al bij de voorpret met mijn koffer pakken, tips verzamelen, etc. Als ik dan de voordeur achter mij dicht doe, in de taxi stap en naar Schiphol rijd, begint mijn vakantie écht als ik door de douane loop!

"Mijn aanrader? Ga om je vakantie echt goed te beginnen naar Lounge 2. Dat is één van de vier lounges in het gebied achter de centrale security"

Mijn aanrader? Ga om je vakantie echt goed te beginnen naar Lounge 2. Dat is één van de vier lounges in het gebied achter de centrale security. Deze lounge is net helemaal vernieuwd en net na de verbouwing heb ik er een rondleiding gehad. 

lounge
De lounge kent zeven verschillende werelden waar je uit kunt kiezen

De lounge is ingedeeld in zeven werelden. Iedere themawereld biedt je een bijzondere beleving: Luxury, Fashion & Lifestyle, See Buy Fly, Family, Travel & Culture, Modern Dutch en Care & Wellness.

care en wellness lounge
Ontspannen? Dat doe je in de care en wellness lounge

Je begrijpt dat Care & Wellness, Luxury, Fashion & Lifestyle mijn 3 favoriete 'werelden' waren ;-). Hier kun je je heerlijk laten masseren om echt relaxed aan je vakantie te beginnen, maar je kunt ook nog even shoppen bij alle mooie merken die je hier ziet. 

luxury lounge
De luxury lounge is een waar shopping paradijs

Shoppen 2
...zo vind je er de mooiste merken

shoppen
..en prachtige accessoires


Natuurlijk kun je ook nog even iets drinken en eten, bijvoorbeeld bij de speciale Starbucks waar je niet alleen lekkere koffie of thee kunt bestellen, maar ook 's avonds dineert met een glaasje wijn! Of je kiest voor een heerlijke whiskey in de Johnny Walker-bar waar je ook nog eens met korting kunt genieten van een tasting

starbucks
Avondeten kan ook bij deze speciale Starbucks

whiskey
In de Johnny Walker bar drink je lekkere whiskey

"Bij de speciale Starbucks kun je niet alleen lekkere koffie of thee bestellen, maar dineer je 's avonds ook met een glaasje wijn!

Wat ook superhandig is, zijn de stopcontacten die je overal terug vindt. Zo gaan ook je mobile devices opgeladen het vliegtuig in.

stopcontacten
Overal zijn voldoende stopcontacten om je mobile devices op te laden voor vertrek

De eye catcher van de lounge vind ik trouwens met stip de ‘levende’ klok die midden op het centrale plein hangt, waar een man in werkkledij voortdurend bezig is de wijzers op tijd te krijgen en te houden. Zo bizar om te zien, je blijft er naar kijken!

klok schiphol
Op deze bijzondere klok zie je precies hoeveel tijd je nog hebt voor vertrek

Ga voor meer informatie naar www.schiphol.nl Vlieg je binnenkort zelf vanaf Schiphol? Met deze voucher ontvang je 5,- korting op SBF Shopping

#AnnicvwAd

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties