0

150De fashion wereld loopt voorop qua technologie als we naar andere branches kijken, maar het ziet er naar uit dat de beautywereld ook flinke stappen wil gaan maken. Steeds meer bedrijven omarmen de Google Glass én zelfs Yves Saint Laurent ziet het helemaal zitten.

Yves Saint Laurent komt namelijk met tutorials die gefilmd worden door middel van een Google Glass. Hier vallen alle make-up tutorials die je ooit hebt gezien op Youtube natuurlijk bij in het niet. Bij een YSL Google Glass tutorial krijg je namelijk beelden te zien, die zijn opgenomen door een make-up artiest; je kijkt als het ware door zijn of haar ogen. De make-up artiest geeft jou een makeover van vijfenveertig minuten, dit wordt naar je e-mail gestuurd en daar kan je vervolgens zelfs thuis mee aan de slag. Ook sturen ze je voor en na foto’s op én de producten de gebruikt zijn om de look te creëren.

Deze vrijdag wordt de Google Glass tutorial geïntroduceerd in Londen bij de YSL counters van Selfridges en gaan de make-upartiesten ermee aan de slag. Mocht je dus in de buurt zijn, dan is het hartstikke leuk om even een kijkje te nemen, want de bekende visagist Fred Letailleur geeft het startsein.

Het concept van Yves Saint Laurent staat nog altijd in de kinderschoenen, maar we gaan er natuurlijk vanuit dat het een groot succes gaat worden!

  • 4e5a90b51533ce304c203f84a084d000

(Beeld: www.pinterest.com )

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties