0

FUNNY FIND Wees je eigen stylist in de nieuwe mobiele game van Rachel ZoeEen nieuwe hype lijkt te ontstaan in fashion world, namelijk die van de videogames. Karl Lagerfeld heeft onlangs al een spel aan zijn naam gewijd waar hij tevens zelf de hoofdrol in speelt. Nu komt ook Rachel Zoe, de styliste der stylistes, met een game.

Bij het spel van Rachel Zoe gaat het om (natuurlijk) het stylen van virtuele personen. De kleding die daarvoor gebruikt wordt, is afkomstig uit de seizoenscollecties van onder ander andere Mara Hoffman en natuurlijk uit de collectie van Rachel zelf. Vind je een item super leuk en zou je hem aan jouw real life garderobe willen toevoegen? Dat kan! In het spel, dat in de vorm van een mobiele applicatie komt, kun je direct zien waar je het kunt shoppen.

De styliste geeft als reden dat ze zo’n spel lanceert, dat ze geobsedeerd is door stijl en mode. Iedereen moet en is in staat om stijl te bezitten en kunnen middels haar app experimenteren hoe ze bepaalde kleding kunnen dragen.

Het spel van Rachel Zoe komt in juli uit onder de naam Covet Fashion!

Rachel Zoe

Rachel Zoe

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties