0

150 ralphTegenwoordig is het de normaalste zaak in de wereld dat technologie wordt gecombineerd met fashion. De grootste modehuizen komen met de nieuwste ontwikkelingen op de proppen en dit kan natuurlijk erg handig zijn. Ralph Lauren doet er ook lekker aan mee.

Het Amerikaanse merk komt namelijk na de Polo tech t-shirt, een shirt die het hartritme, ademhaling en stresslevels van sporters opmeet, met nieuwe draagbare technologie. Deze week wordt namelijk de Ricky bag with light geïntroduceerd. Deze handtas is een combinatie van de signature tas van Ms. Lauren en komt nu met een ingebouwde LED, zodat je bijvoorbeeld beter je huissleutels of lipglosje kan vinden. Daarnaast zit er ook een ingebouwde USB aansluiting in de tas verwerkt, die je voor vier à vijf maanden kan gebruiken. Daarna kun je de aansluiting via je laptop weer opladen.

Met deze aansluiting loop je dus nooit meer het risico om met een lege telefoon over straat te lopen. De exclusieve tas zal eerst maar bij vijf winkels verkocht worden en moet je er $5000 voor neerleggen. Vervolgens gaat de tas in februari bij een groter aantal winkels in de verkoop. Ralph Lauren, dat in 1967 werd opgericht, is flink bezig met een imago boost want ze zijn zich niet alleen gaan verdiepen in draagbare technologie, maar gaven tijdens New York Fashion Week ook een spectaculaire 4-D catwalk show weg.

“Lots of people just see us as timeless and classic, but we need to define modernity, too, and there’s nothing like technology to make that statement”, aldus vice president David Lauren. In de toekomst kunnen we dus vast wel meer bijzondere uitvindingen verwachten op modegebied van het fashionhuis.

  • 30RUNWAY-master675

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties