0

gameboyJe hebt van die 1 april grappen die er wel héél dik bovenop liggen. Je hebt ook 1 april grappen die je in huidige wereld met allerlei rare technologische snufjes, niet als zodanig herkent (vooral niet als ze niet op 1 april worden gemaakt). Hier op de redactie waren we bijvoorbeeld in de selfieschoen grap getrapt, want eerlijk is eerlijk, waarom niet!?

Techbrand Hyperkin maakte een 1 april grap die zo goed gevonden was dat de hele techwereld uit z’n dak ging. En toen kwamen ze er niet meer onderuit, er was zóveel vraag naar het ontzettend goed gevonden game-accessoire dat hij er nu daadwerkelijk gaat komen, de smart boy. Het is een hoesje dat je iPhone direct omtovert in een Nintendo gameboy. Je steekt je telefoon er in en één van je oude Gameboy spellen en zie daar: de beste jaren van je jeugd all over again.

Hyperkin is op dit moment aan het werk aan de leuke techcessorie, dat bevestigden ze in een officieel statement. De smart boy zal in eerste instantie in het grijs op de markt komen, maar later in meer kleuren; wij dopen die alvast de smart boy color!

  • hyperkins-smart-boy
    Zó gaat de smart boy eruit zien.
  • gameboy color
    De oldskool gameboy color.

www.pinterest.com

(Beeld: http://hyperkin.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties