0

georgia-may-jagger-cara-delevingne-suki-waterhouse-by-mario-testino-for-vogue-uk-april-20151Met het tragische uit elkaar gaan van K3 lijken girlbands officieel toe te behoren aan het verleden. De Spice Girls waren fantastisch in de jaren ’90, daarna hadden we nog de Sugababes en de Pussycat Dolls, maar sindsdien waren er alleen nog Karen, Kristel en Josje/Kathleen om de illusie die een meisjesgroep omringt in stand te houden.

Máár modellen zijn de vrouwelijke popsterren van de jaren ’90 en ’00 en zij staan dankzij social media meer in the picture dan ooit. Met deze verschuiving van idolen kunnen we in principe leven, tot nu. Georgia May Jagger zei in een interview namelijk dat zij en haar muzikale medemodellen Cara Delevingne en Suki Waterhouse tijdens slaapfeestjes graag jammen. Er zou zelfs al sprake zijn van een lied (dat móet een hit zijn) compleet met beat, gemaakt door Georgia’s vriendje die muziek producer is.

Georgia is er nog heel casual over: “It’s about girls on the road without men, listening to the radio, that kind of thing. We’ve done a couple of songs”. Laten we hopen dat de drie vriendinnen binnenkort een nummer uitbrengen en zo de eerste supermodellen popgroep werkelijkheid maken!

  • cara suki georgia 500
    Dit is wat ons betreft een zéér geschikte cover voor het eerste album!

(Beeld: www.vogue.co.uk)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties