0

FUNNY FIND panty met tattooWe kennen allemaal wel de T-shirt met tattoo mouwen, waardoor het lijkt alsof je daadwerkelijk een sleeve op je arm hebt laten tekenen. En als wij zo vrij mogen zijn, monsterlijk lelijke dingen.

Wekten de shirts bij ons voornamelijk reacties op als ‘ach, wat sneu hij durft geen echte tattoo’ in Japan waren deze shirts ongelofelijk populair. Logisch dus dat er nu een opvolger voor het shirt komt en wel, tromgeroffel, de panty met tattoo-print! De online shop UNUS die zich specialiseert in panty’s en ander soort beenmode, kan de panty met tattoo’s niet aanslepen zo populair zijn ze. Daarom heeft de webshop zijn eigen tattoo panty lijn ontworpen samen met pop artist Buggy, die eerder ook aan de slag ging voor Stella McCartney.

De eerste collectie van UNUS en Buggy heet ‘Leg X Pop Art en bestaat uit een serie panty’s met portretten van de allergrootste modemensen. Zo kun je dus rondlopen met een tattoo op je benen van John Galliano, Karl Lagerfeld of Kate Moss met een snor. Hoewel je met een tattoo van Kaiser Karl op je been absoluut nooit verlegen zal zitten om een gespreksonderwerp zijn wij blij dat de Japanners het bij een panty houden.

Zou jij een tattoo panty dragen? Bekijk ze hieronder.
UNUSxBuggy collectie3

UNUSxBuggy collectie2

UNUSxBuggy collectie4 UNUSxBuggy collectie5 UNUSxBuggy collectie

www.unus.com

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties