0

glitter haat website 150Eens in de zoveel tijd komt er iets voorbij op het wereld wijde web, waar we helemaal in de ban van zijn: net zoals de geniale website Shipyourenemiesglitter.com bijvoorbeeld. Via deze site kun je jouw vijanden een wel héél bijzonder pakketje opsturen. Wraak was nog nooit zo zoet en fancy geweest.

De 22-jarige Mathew Carpenter had nooit gedacht dat zijn website binnen twee weken zo’n groot succes zou worden: de druk werd hem zelfs teveel. Mathew heeft een gruwelijke hekel aan glitters en kwam op het briljante idee om een website op te zetten waarop klanten voor een bedrag van $10 Australische dollars glitters naar hun vijanden kunnen sturen. Hij noemt glitters “de herpes van de hobbywereld” en gunt elke vijand een envelop vol met ‘misselijkmakende’ glitters die je wekenlang niet uit je huis wegkrijgt als je de envelop nietsvermoedend openmaakt.

Op een gegeven moment werd Mathew zo moe van alle aanmeldingen dat hij zijn website maar te koop zette. Er werd maar liefst 345 keer op zijn website geboden en de hoogste bieder kreeg uiteindelijk de website voor $83.000 dat ongeveer gelijk staat aan €60.000. Dat had Matthew waarschijnlijk nooit zien aankomen: hij kan nu wel even lekker genieten van de centen die hij verdiend heeft aan zijn haatwebsite.

Het meest opvallende van Shipyourenemiesglitter.com is toch echt wel de hilarische manier van taalgebruik: “We fucking hate glitter. People call it the herpes of the craft world. What we hate more though are the soulless people who get their jollies off by sending glitter in envelopes.”

Benieuwd naar de website? Klik dan hier.

  • glitter
  • glitters
  • faq
  • reviews

www.shipyourenemiesglitter.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties