0

Schermafbeelding 2015-04-22 om 09.54.21Starbucks komt iedere zomer weer met heerlijke drankjes op de proppen. Ook als je niet van koffie houdt, heb je bij de Amerikaanse keten genoeg zomerse keuzes. Huisgemaakte limonade’s of smoothies bijvoorbeeld. Deze zomer komt Starbucks met iets nieuws en in Japan werd dat gevierd met een hele bijzondere modeshow.

Om de nieuwe ‘Fruits-on-Top-Yoghurt-Frappucino’ te lanceren werd in Japan een groots evenement georganiseerd. De hele modescene was uitgerukt om vijf meisjes op de catwalk te zien. Onder het genot van de nieuwe Frappucino werd gedemonstreerd wat er precies allemaal in het drankje gaat. Als eerste kwam basisingrediënt yoghurt de catwalk op. Verbrokkelde nootjes kwam daar snel achteraan, vervolgens toonde fruit ons een kleurrijke outfit en daarna verscheen slagroom geheel in het wit. Aan het einde kwam de beker de catwalk op en de ingrediëntenmeisjes ‘beplakten’ haar met hun ingrediënt.

Gelukkig maakte Starbucks Japan een video van deze waanzinnige catwalkshow. Het filmpje zal je niet teleurstellen, bekijk hem dus gauw hieronder.

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties