0

FUNNY FIND designer bikeHelemaal blij me je oude stalen ros die al jaren dienst doet en ‘knock on wood’ nog nooit gestolen is? Bij het zien van deze designer fietsen denk je misschien een klein beetje anders over je verroestte opoe fiets.

Hier in Nederlands is een fiets het meest vanzelfsprekende vervoersmiddel, maar niet overal ter wereld is dit zo. Terwijl wij elke morgen, regen of geen regen, zo fashionable mogelijk en hoog gehakt op de fiets stappen is dit niet voor iedereen zo normaal. Beroemde fashion labels en designers hebben ons, en onze fashionable manier van fietsen, ontdekt en zijn aan het ontwerpen geslagen. Zo kunnen wij en de rest van de wereld ons in het vervolg vervoeren op een designer bike van Chanel, Gucci, Fendi en Hermés.

De prijs van een limited edition Chanel Bike? 28.000 Dollar! De Fendi fiets? Compleet met echte bont fietstassen valt die prijskaartje op zo’n 9.500 Dollar. De Gucci fiets gaat over de toonbank voor 14.000 Dollar en daarmee is de Hermés fiets de ‘goedkoopste’. Die kan voor een luttele 6.856 Pond van jou zijn.

Kleine tip! Niet vergeten je Chanel Bike op slot te zetten.

Chanel Bike

Fendi Bike

Gucci Bike

Hermes Bike

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties