0

ikea-wedding-online1De wereld wordt steeds kleiner door alle manieren waarop we kunnen reizen en doordat ver reizen steeds goedkoper wordt. Dit heeft ook op romantisch gebied gevolgen, want wie weet wordt jij verliefd op een Argentijn die je tegenkomt terwijl je aan het reizen bent in Thailand. Hoe moet het dan als jullie een serieuze relatie willen beginnen?

Dat dit vaker gebeurt dan je denkt bewijzen programma’s als Grenzeloos Verliefd wel. Gelukkig hebben we in de moderne wereld ook Ikea. En Ikea zou Ikea niet zijn als ze niet kwamen met praktische, simpele en stylish oplossingen voor al onze problemen. Vanaf nu is Ikea dus ook het antwoord op lange afstand relaties met je lover of jullie familie.

Met de nieuwe Ikea dienst Wedding Online kunnen jij en je partner namelijk je droombruiloft samen stellen en iedereen die je wilt kan de dienst online live bijwonen. Klinkt een beetje ongezellig, maar het promofilmpje voor de dienst bewijst het tegendeel. In een mooie omgeving worden jullie hoofden en die van de belangrijkste gasten geprojecteerd, zodat iedereen elkaar kan zien.

Tot op heden is de dienst alleen in Zweden te gebruiken, maar zodra het daar een hit is, kunnen meer mensen trouwen met behulp van de meubelgigant. Bekijk hieronder het promofilmpje voor de dienst (voorlopig alleen nog maar in het Zweeds).

(Beeld: www.ikea.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties