0

Victoria Beckham and Harper sightingGucci, Prada, Chanel en Dior ontwerpen vaak de mooiste en meest luxe dingen. Zij zetten de trend en de goedkope winkelketens volgen hun voorbeeld. Toch willen sommige mensen graag items van dezelfde kwaliteit als van de grote modehuizen, maar hebben zij wel het liefst het heft in eigen hand.

Mocht je zo iemand zijn en toevallig in Londen wonen of een tripje gepland hebben, dan heb je 26 en 27 maart geluk. Prada geeft haar klanten in het Sloane Street filiaal van het merk op die data namelijk de kans om hun creativiteit de vrije loop te laten gaan en hun eigen Prada schoenen, gebaseerd op de Made To Order Décolleté collectie, te ontwerpen.

De klanten kunnen kiezen uit negen verschillende modellen, van high heels tot peep toes en platforms, en in een heleboel verschillende kleuren voor zowel de bovenkant van de stappers als de zolen. Ook is er keuze in materialen: suède, satijn en verschillende soorten leer.

Het allerbeste is misschien nog wel dat er een optie is om je voorletter op de schoenen te kunnen zetten, net onder het logo van Prada. Zo kan iedereen zien dat jij je eigen Prada’s hebt ontworpen.

Victoria Beckham shopt ook graag schoenen bij Prada

Victoria Beckham shopt ook graag schoenen bij Prada

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties