0

vingers 150Droom jij ook weg bij het idee dat je nu op een prachtig zandstrand zou liggen met de warme zon in je gezicht? Wij zijn namelijk ook al in gedachten weggezonken en hebben de perfecte manier voor je gevonden om iedereen te laten weten dat jij zogenaamd naar een tropisch oord bent vertrokken.

Met de juiste tips maak je namelijk de perfecte ‘fakecationing‘ foto. Met deze foto fake je een vakantie en lijkt het net alsof je ons koude kikkerlandje hebt verlaten en je lekker ergens anders geniet van het weer, lekkere cocktails en de lucht die altijd strakblauw is. Wacht niet langer tot de zomervakantie en maak je eigen vakantiefoto: met de tips hieronder maak je het perfecte fakecationing kiekje.

1. Benen bij het zwembad of strand
Deze tip is heel simpel uit te voeren en de meeste mensen zullen erin trappen of twee keer naar de foto moeten kijken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn je wijsvinger en middelvinger. Houdt deze twee vingers gebogen achter een zonnige achtergrond op je computer of laptop. Maak vervolgens een foto met je mobiel en als je jouw vingers toch nog te licht vindt dan kun je altijd nog overstappen op twee hotdogworstjes. Tanning!

2. Accessoires
Accessoires helpen de geloofwaardigheid te vergroten. Zet bijvoorbeeld een leuke zonnebril op je neus en een hoed op je hoofd en maak een selfie met op de achtergrond een mooi paradijs. Gebruik hiervoor je televisie of je laptop en speel met compositie en licht.

3. Klimaat
Bedenk het klimaat bij de foto. Als je bijvoorbeeld een kiekje maakt met op de achtergrond een foto van de Eiffeltoren en het ziet er niet zonnig uit, dan kun je ervoor kiezen om een regenpak aan te trekken. Gezichtsuitdrukkingen doen het wat dat betreft ook goed.

4. Vrienden
Schakel vrienden in om jou te helpen, zodat jij je handen vrij hebt en leuke poses kunt aannemen. Poseer ook samen met elkaar op de foto, zodat het lijkt alsof jullie met zijn tweeën op vakantie zijn.

Bekijk een aantal fakecationing foto’s hieronder, probeer het zelf eens uit en deel het met jouw vrienden.

  • vingers 500
  • jokes
  • Colinduwe
  • fake

www.pinterest.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties