0

150 wisWhisky label Johnnie Walker is weer lekker bezig. Laatst introduceerde het merk tweed dat geparfumeerd is met Johnnie Walker en nu is het label weer met iets innovatief op de proppen gekomen. Johnnie Walker heeft namelijk samen met schoenmaker Oliver Sweeney klassieke Oxford brogues ontworpen.

Natuurlijk niet zomaar schoenen, want ze zijn op het idee gekomen om een mini whisky flesje in de hak te verwerken. Het label heeft de schoenen speciaal voor mannen ontworpen en de Oxfords beginnen bij maat 40. Mochten je voeten kleiner zijn dan maatje veertig dan heb je dus helaas pech. Eigenlijk kan dat ons niet zo heel veel schelen, want deze schoenen kunnen we gewoon aanbevelen bij onze mannelijke vrienden of boyfriend. Op deze manier kun je namelijk nog altijd gebruik maken van de whisky. Wink, wink. 

Grote kans dat it-girl Alexa Chung de schoentjes ook graag wil hebben, want ze liet laatst nog in een interview weten dat ze een hekel heeft aan champagne en liever whisky achterover slaat. Deze Oxfords zijn perfect voor leuke events zoals festivals en picknicks. Eigenlijk komen deze schoenen overal wel goed van pas.

De schoenen kosten 355 euro en zijn hier te bestellen!

  • Johnnie-Walker-Oliver-Sweeney-Brogue-cut-out
  • jw

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties