0

FUNNY FIND Man koopt 55.000 jurken voor zijn vrouwDat wij vrouwen goed kunnen shoppen en soms iets meer kopen dan we eigenlijk van plan waren, wisten we al. Maar dat sommige mannen ons op dat gebied kunnen overtreffen is toch wel shocking te noemen.

Het lijkt de droom van elke vrouw: een man die jurken voor je koopt zonder dat je er ook maar om hoeft te vragen. Voor een vrouw uit California werd die droom werkelijkheid. Voor hun 56-jarige huwelijksjubileum had haar man Paul Brockman namelijk een wel heel speciaal cadeau. Maar liefst 55.000(!) jurken die hij kocht tijdens hun huwelijk voor zijn vrouw Margot, zodat zij elke dag een andere outfit had om in te dansen. Misschien nog wel more shocking is het feit dat zijn vrouw niet eens blij was met de verrassing.

Paul blijkt namelijk nogal een shopaholic en heeft een obsessie voor het kopen voor jurken voor zijn vrouw. Margot had al niet echt een bescheiden collectie jurken en vertelde haar man al meerdere keren dat hij moest stoppen met nog meer voor haar te kopen. Helaas had Paul zijn shop obsessie niet bepaald onder controle en bleef hij jurken voor haar kopen om ze vervolgens te verstoppen in hun garage. Maar tijdens hun 56-jarige huwelijksfeest kwamen de enorme verborgen jurkencollectie dan toch aan het licht… Surprise!

Margot heeft haar man inmiddels gedwongen om de jurken te verkopen. Arme Paul, wij voelen zijn pijn. Afgekickt lijkt hij in ieder geval wel, hij heeft al twee hele maanden geen jurken meer gekocht. Respect!

Bekijk foto’s van de man en zijn collectie hier!

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties