0

FUNNY FIND Maak kans op een modellencarriere met een van je selfiesSinds het bestaan van social media is het maken van een fotootje van jezelf de normaalste zaak van de wereld. Niet alleen ‘normale’ stervelingen, maar ook menig celeb kunnen we betrappen op een zogeheten selfie. Nicole Richie ging laatst zelfs op onderzoek uit hoe je een perfecte selfie kunt maken met meerdere mensen.

Nu blijkt dat zelfs modellenbureaus meegaan met de selfie trend, want Next Model Management’s UK roept mensen op om hun zelfportretten te plaatsen op hun Instagram account en hen daarin te taggen. De speciaal aangemaakte hashtag #nextfaceofsundownuk moet erbij worden gevoegd en voila, de kans op een glansrijke toekomst als model is daar.

Mannen en vrouwen mogen allemaal meedoen, maar natuurlijk zijn er wel voorwaarden aan verbonden. Namelijk dat je in de leeftijd van 18 tot 23 moet zijn en je aan de lengte van een topmodel moet voldoen. Uiteindelijk wordt er één mannelijke en één vrouwelijke winnaar gekozen. De kleine lettertjes van de competitie moeten wel goed gelezen worden, want er is geen garantie op een carrière. Het gaat slechts om een introductie in de keiharde wereld, met kans op een wereldwijd contract met Next.

Wel een heel grappig initiatief van het bureau! Wij zijn in ieder geval heel benieuwd of hier een nieuwe Cara Delevingne uit voort zal komen. Bekijk hieronder een aantal celeb selfies!

Model Cara Delevingne

Model Cara Delevingne

Model Doutzen Kroes

Model Doutzen Kroes

Zangeres Rihanna

Zangeres Rihanna

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties