0

Louboutin nagels 7Een paar killer Louboutins in de schoenenkast staat ongeveer net zo hoog op de wishlist van menig fashionista als de klassieke Chanel 2.55 tas. Voor iedereen die zijn braaf gespaarde geld tóch niet wilt uitgeven aan een paar schoenen waar je niet echt comfortabel op kan lopen is er nu dé oplossing voor een vleugje betaalbaar(der) Louboutin in je leven.

Louboutin lanceerde namelijk een nagellakcollectie met een wel heel bijzonder lakje: de Loubi Under Red. Net zoals de zolen van de iconische schoenen kan je met deze speciale nagellak de onderkant van je nagels (die boven je vingertoppen uitkomt) rood maken. Door een extreem dun borsteltje moet de Loubi Under Red het makkelijker maken om dit moeilijke taakje uit te voeren. De beauty freaks hebben de trend inmiddels ontdekt en zijn massaal aan het lakken geslagen. Onder de hashtag #Louboutinnails kan je inmiddels duizenden foto’s vinden op Instagram.

Benieuwd hoe zo een Louboutin manicure er precies uitziet? Hieronder hebben we wat foto’s voor je verzameld. Je kan de speciale nagellak hier bestellen, of door op de productfoto’s te klikken, mocht je zelf aan de slag willen met deze trend!

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties