0

loreal-new-image-640x426De wekker ging niet of je hebt gewoon veel te lang liggen snoozen en voor je het weet zit je gehaast in de metro nog snel een beetje mascara op te doen. Herkenbaar scenario? Dan is een reisje naar New York misschien geen gek idee.

Dat is het natuurlijk sowieso niet maar L’Oréal maakt het nu nog leuker. Het cosmeticamerk heeft namelijk in de metrostations van de stad beauty machines neergezet. Deze automaten genaamd Intelligent Color Experience zitten vol met L’Oréal make-up producten en hebben een grote spiegel.

Het concept is eigenlijk heel simpel. Je gaat voor de spiegel staan en het systeem kiest verschillende looks voor je uit waar je uit kunt kiezen. Vervolgens kun je die producten uit de automaat kopen en aanbrengen nog net voordat je doorgaat naar je werk.

De machines zijn gevuld met oogmake-up, lipproducten, nagellakjes en de Volumious Butterfly mascara. Aan model Coco Rocha de eer om het lintje door te knippen en de automaten officieel voor geopend te verklaren. Voor zover wij weten was het nieuwe boegbeeld van L’Oréal Blake Lively niet aanwezig.

Wat vind jij van de machines? Onzin of ideaal? Wij hopen in ieder geval dat ze ook snel naar Nederland komen. Dat scheelt toch weer een vliegticket…

loreal-new-image-640x426www.loreal-paris.nl

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties