0

TOMMY HILFIGERHelp, help, nog maar 1% batterij over op je telefoon terwijl je nog een hele avond in het verschiet hebt liggen en niet precies weet waar je hebt afgesproken en hoe laat. Dan kun je natuurlijk een cafe in gaan om te vragen of je achter de bar even je telefoon mag opladen, maar je kunt ook met deze jas in de zon gaan staan.

Er zijn al verschillende producten op de markt gebracht, waaronder een best acceptabele armband, waarmee je je telefoon on the go kunt opladen. Maar, ook Tommy Hilfiger heeft zich nu laten inspireren op het regelmatig terugkerende probleem. Een telefoon met een lege batterij. De oplossing van Mr. Hilfiger? Een wollen jas voor mannen en vrouwen met op de rug zonnepanelen. Kan niet mooi zijn horen we jullie denken.

True, het is ook niet echt sexy, van die zonnepanelen op je rug, maar handig dat het is! Is je batterij leeg, sluit dan je phone aan op je jas en ga lekker in het zonnetje staan. Binnen no time is je telefoon weer opgeladen en heb je in de tussentijd waarschijnlijk een leuk gesprekje gehad met een voorbijganger over wat er in hemelsnaam op je rug zit.

Voor zo’n 379,- euro kun je overal waar de zon schijnt je telefoon opladen. Ook fijn, de zonnepanelen zijn los te koppelen. De jas met oplaadfunctie ligt nu al in de winkels maar is vanaf 2 december ook online te bestellen.

  • 7655931_084_FNT
  • Tommy-Hilfigers-Solar-Panel-Jacket
  • MTI2MTIxODkzNjkzNTQwMzYy

www.tommy.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties