0

Marc-jacobs-makeuplijnGoed nieuws voor de fashionista’s onder ons die een vrij geplunderde bankrekening hebben maar wél verslaafd zijn aan social media. Want geloof het of niet, bij Marc Jacobs is dat tijdens de New York Fashion Week precies genoeg om de leukste designer items te scoren.

De ontwerper gaat tijdens het fashionable weekje namelijk een eigen pop-up store openen, gericht op beauty en accessoires genaamd Daisy Marc Jacobs TweetShop. Dat klinkt natuurlijk al goed, maar het mooiste van alles is nog; je hebt er geen contant geld, pasje of creditcard nodig om je aankoop af te rekenen.

Een simpele Twitter, Instagram of Facebook post met de hasthtag #MJDaisyChain is meer dan genoegOftewel, in ruil voor een beetje marketing neem jij straks voor niks die designer goodies mee naar huis. Om welke items het precies gaat is nog niet bekend, maar als we met social media valuta kunnen betalen, zijn wij al heel snel blij.

Dat betekent dat je van 7 tot 9 februari bijna wel in New York moét zijn. Beetje jammer alleen dat je dat vliegticket niet met een simpele hashtag kunt betalen…

Marc jacobs makeuplijnwww.marcjacobs.com

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties